Blue Host Пълен преглед


Син домакин Подробности

Защо да изберете Син домакин?

  • Опции за многократно плащане - 4

Blue Host Местоположения на сървъра

Blue Host Servers in ProvoПрово Blue Host Logo
Domains
.COM
$12.22 /Годишно
10.87
Пълни подробности
Shared Hosting
Basic
$4.03 /Месечно
3.58
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    50GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Plus
$6.07 /Месечно
5.4
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Choice Plus
$7.08 /Месечно
6.3
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Pro
$14.22 /Месечно
12.65
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Dedicated Server
Standard
$81.57 /Месечно
72.54
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    4 Ядра
  • RAM
    4GB Памет
  • ДИСК
    500GB Космос
  • ДАННИ
    5TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    3
  • Панели
    [In-house]
Dedicated Server
Enhanced
$101.97 /Месечно
90.68
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    4 Ядра
  • RAM
    8GB Памет
  • ДИСК
    1TB Космос
  • ДАННИ
    10TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    4
  • Панели
    [In-house]
Dedicated Server
Premium
$122.37 /Месечно
108.82
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    4 Ядра
  • RAM
    16GB Памет
  • ДИСК
    1TB Космос
  • ДАННИ
    15TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    5
  • Панели
    [In-house]
Managed
Build
$20.34 /Месечно
18.09
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Managed
Grow
$30.54 /Месечно
27.16
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Managed
Scale
$50.94 /Месечно
45.3
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
VPS
Standard
$20.39 /Месечно
18.13
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    2 Ядра
  • RAM
    2GB Памет
  • ДИСК
    30GB SSD Космос
  • ДАННИ
    1TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    [In-house]
VPS
Enhanced
$30.59 /Месечно
27.2
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    2 Ядра
  • RAM
    4GB Памет
  • ДИСК
    60GB SSD Космос
  • ДАННИ
    2TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    2
  • Панели
    [In-house]
VPS
Ultimate
$61.18 /Месечно
54.41
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    4 Ядра
  • RAM
    8GB Памет
  • ДИСК
    120GB SSD Космос
  • ДАННИ
    3TB Честотна лента
  • Специализиран IPS
    2
  • Панели
    [In-house]

Blue Host Преглед на хостинга 2021

Експертен преглед на BlueHost

След повече от 20 години в бизнеса BlueHost се превърна в индустрия в тежка категория и неговите услуги го превърнаха в препоръчан от WordPress хостинг доставчик. Дори началните акаунти осигуряват достъп до много инструменти и функции, което улеснява създаването и поддържането на уебсайтове.

Хостът предлага и широка гама от разширени функции, които ни позволяват лесно да създаваме сложни бекенд конфигурации. Времето за работа на BlueHost, времето за зареждане и надеждността ни впечатлиха. Това е важно за малкия бизнес, който започва да създава своите марки и се нуждае от надежден хостинг.

BlueHost беше подложен на обширни тестове, както обикновено, за да се види дали неговите премиум и основни продукти могат да бъдат доставени. За да решите дали BlueHost е подходящ за вас, разгледайте BlueHost Review.

И плюсовете, и минусите

Плюсовете:

  • Ще изпитате по -високи времена на зареждане, продължителност на работа и минимален престой.
  • Можете да получите достъп до популярни, безплатни функции дори с най -основния акаунт, както и до усъвършенствани инструменти за програмисти.
  • BlueHost предлага ниски такси в най -ниския край на пазара.
  • За да инсталирате бързо вашето решение за електронна търговия или WordPress, можете да използвате инсталация с едно щракване.
  • Получавате неограничена честотна лента и почти неограничено място за съхранение.
  • Лесно е да настроите уебсайтове на WordPress с богати инструменти и образователни материали, както и безпроблемна интеграция от доставчици на трети страни.
  • Интуитивният потребителски интерфейс и конструкторът на уебсайтове с плъзгане и пускане са голяма полза за начинаещите.

Против

  • В пиковите часове обслужването на клиентите може да е по -бавно.
  • Времето за зареждане на BlueHost не е толкова бързо или не съответства на индустриалните стандарти.
  • Възможно е по време на регистрацията да се продават продукти, от които нямате нужда.

Цени и начини на плащане

В зависимост от това, от което се нуждаете, има много налични планове BlueHost. Споделеният хостинг BlueHost е достъпен от $ 2,95 на месец. Той предоставя един уебсайт, неограничена честотна лента и SSL сертификат. Този пакет е идеален за малки фирми, които тепърва започват да работят със своите уебсайтове. Можете да получите подобни функции с базовия пакет на WordPress за $ 3.95 на месец. Той също така включва предварително инсталиране на WordPress, среда за организиране, която ви позволява да тествате промените си и да ги разгръщате уверено.

Премиум плановете са нашите любими по отношение на цена и стойност. Надстройте WordPress за $ 5.95 на месец. Това включва неограничени сайтове и неограничено SSD място за съхранение. VPS среден клас, който струва $ 29.99 на месец, предлага 60GB SSD място за съхранение, 2 IP адреса и е на цена $ 29.99. Премиум специалният хостинг план на BlueHost струва $ 119,99 на месец. Това е най -скъпият план на BlueHost. Въпреки че осигурява светкавични скорости (3 Ghz) и сигурно съхранение, той е по -подходящ за компании, хостващи множество сайтове, което го прави по -малко привлекателен за малките и средни предприятия.

Беше много лесно да превключвате между планове, което е чудесна функция за по -малкия бизнес с големи амбиции.

Лесен е за използване

BlueHost е гъвкав хостинг доставчик, който предлага както на напреднали, така и на начинаещи потребители различни предимства. Създателят на уебсайтове на Weebly с плъзгане и пускане е предимство за тези с малък или никакъв предишен опит. Освен това са налични интеграции за много полезни инструменти, които улесняват бързото въвеждане. Поддръжката на уебсайта е опростена с безплатния SSL сертификат и едногодишен домейн.

BlueHost предлага и разширени функции, полезни за разработчиците. Искахме да проверим и тази функция. Успяхме да персонализираме нашия бекенд бързо и лесно благодарение на широката гама от езици за програмиране, поддръжка и бази данни, както и безплатни скриптове и скриптове за уебсайтове. Тези функции не са необходими за начинаещи, но могат да бъдат огромно предимство за малките и средни предприятия.

Време на зареждане и надеждност

BlueHost не рекламира бързо време за зареждане или надеждна работа. Това ни изненада. Тествахме BlueHost в продължение на няколко месеца, за да определим как се представят тези два аспекта. Работата по време на работа на BlueHost беше отлична, със средно 99,99% и много малко прекъсвания на услугата. BlueHost не беше най -бързата хостинг платформа, но все пак успя да бъде сред първите пет услуги в нашето тестване.

Това са характеристиките

Цената на BlueHost е в долния край на уеб хостинга, но предлага много функции, които могат да бъдат персонализирани за вашия сайт. Bluehost предлага основен WordPress хостинг, който ви позволява да създадете 6-страничен уебсайт без никакви такси. Приставката Weebly автоматично актуализира версията на WordPress, така че да работи безопасно и сигурно. Можете също така да имате ежедневни резервни копия на вашия уебсайт, за да предотвратите сериозни смущения в сайта.

Профилът в WP Pro е за напреднали потребители на WordPress. Той предлага просто табло за управление, което ви позволява да управлявате SEO и социалните медии. Интеграцията с WooCommerce ви позволява лесно да настроите онлайн магазин и да го управлявате. Освен това всеки план идва с безплатен SSL, който защитава информацията за вашите клиенти. Има четири варианта за интеграция на кошница за пазаруване. Платформата е изключително защитена, тъй като за нас беше удоволствие да видим, че предлага защита от спам и 24-часов мониторинг на мрежата.

Винаги се интересуваме от по -сложни функции и обширни възможности за персонализиране на BlueHost за разработчици. Платформата предлага безплатни скриптове за уебсайтове, включително социални мрежи, Drupal и Joomla. Налични са неограничени FTP акаунти, заедно с впечатляваща колекция от CGI инструменти и бази данни, която включва MySQL, PHP 5, Ruby и Perl колекции.

Customer Support

Обслужването на клиенти на BlueHost беше отлично. Останахме най -вече доволни. BlueHost предлага разнообразни опции за контакт, като имейл, телефон, чат и денонощен чат на живо. Те също така насърчават клиентите си да използват социалните медии, за да общуват с тях. Въпреки факта, че комуникацията не винаги е била лесна, всички наши агенти бяха учтиви и готови да помогнат.

Размерът и дълбочината на техните ресурси, които да ви помогнат при отстраняването на неизправности, са впечатляващи. Намирахме също така, че лесно решаваме проблемите сами, с помощта на документацията.

Потребителски рецензии на BlueHost

Експертният преглед на BlueHost се основава на нашите технически познания и използва специфични показатели, за да оцени сравнението на компаниите. За пълна картина на BlueHost, разгледайте нашите отзиви за клиенти на BlueHost.

Заключение

Нашият експертен преглед на BlueHost заключи, че услугите на BlueHost са подходящи както за технически, така и за опитни клиенти. Лесните за използване интерфейси и вграденото създаване на уебсайт Weebly с плъзгане и пускане улесняват начинаещите да настройват уебсайтове бързо и ефективно. Разработчиците разполагат с усъвършенствани инструменти, които им позволяват да променят бекенда и да подобрят уебсайта си.

BlueHost предлага надежден и бърз уеб хостинг. Тази достъпна опция за хостинг е чудесен избор за хора с различни нива на комфорт и технологии.

Цени на Blue Host

Домейни
Пакет Цена
.COM $12.22
Споделен хостинг
Пакет Цена Дисково пространство Честотна лента Операционна система Брой сайтове Панели
Basic $4.03
7,25 € след 36 месеца
SSD50GB Неизмерен linux server plane 1 CPanel
Плюс това $6.07
9,97 евро след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Избор Плюс $7.08
13,59 € след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Про $14.22
21,76 € след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Специализиран сървър
Пакет Цена Дисково пространство RAM Честотна лента Операционна система Специализиран IPS Брой на процесора Панели
Standard $81.57
108,82 евро след 36 месеца
500GB 4 гигабайта 5TB linux server plane 3 4 [Вътрешно]
Подобрено $101.97
145,09 € след 36 месеца
1TB 8GB 10TB linux server plane 4 4 [Вътрешно]
Premium $122.37
190,44 евро след 36 месеца
1TB 16 ГИГАБАЙТА 15TB linux server plane 5 4 [Вътрешно]
Управлявана
Пакет Цена Дисково пространство Честотна лента Операционна система Брой сайтове Панели
Изграждане $20.34
27,20 евро след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Растете $30.54
36,27 евро след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Мащаб $50.94
54,41 € след 36 месеца
SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
VPS
Пакет Цена Дисково пространство RAM Честотна лента Операционна система Специализиран IPS Брой на процесора Панели
Standard $20.39
27,20 евро след 36 месеца
SSD30GB 2GB 1TB linux server plane 1 2 [Вътрешно]
Подобрено $30.59
54,41 € след 36 месеца
SSD60GB 4 гигабайта 2TB linux server plane 2 2 [Вътрешно]
Крайна $61.18
108,82 евро след 36 месеца
SSD120GB 8GB 3TB linux server plane 2 4 [Вътрешно]

Няколко вида плащания

Различните клиенти обичат да плащат по различни начини, а Blue Host ви позволява да ги прегърнете всички


Blue Host - credit
Blue Host - MasterCard
Blue Host - debit
Blue Host - prepaid cards
Blue Host - paypal

Син домакин Няколко думи

Blue Host: 61 отзива на клиенти, 17 отговора на поддръжката, 2 препоръки, 14 продукта, 0 промоции, 4 социални мрежи, 2230550 домейни, 3074921 хоствани, от 2005 г.

61 Коментари

Jennifer

Feb 16, 2008 03:16
I've needed to call in multiple times to be able to sign in just to upload things. Sometimes the via-the-cpanel sign in will work, sometimes it won't work, and calling in gets several different answers and I've had it happen where they end up saying they don't know. I've talked to others who've had the same sign-in trouble so it's not just me.

It's hard for me to get past not being able to sign in easily... so unfortunately I need to hunt for a different host I hate to say it; I hate the hassle of moving!

david t

Mar 12, 2008 08:43
I am reasonably happy with Bluehost. I have several accounts and domains with them.
Customer service is good - they answer at least and you can get to speak to someone. May not be able to help though.

The email seems to be unreachable sometimes - very frustrating, maybe they do software upgrades/maintenance in the middle of the night - which is the middle of my day!

Facilities and tools with Control Panel are good.

Alex Crooks

May 11, 2008 07:49
I've been using Bluehost for two years and I'm happy to say that they're my favorite hosting company.

Not once have I noticed any downtime and whenever I've had a problem, their customer service replied very quickly (within 24 hours).

That and the cheap prices make it amazing.

Bryan

Jun 06, 2008 10:14
We've been with Bluehost for over a year now, and I've had accounts with them dating back 3 years. At first Bluehost was a fairly responsive and quality host, however those days are long gone. As it began to grow it fell apart? Especially in customer service, which Bluehost fails so miserably at, they don't even have a customer service department. You end up dealing with their hit or miss tech support or sales, which love you when you sign up, see you as a burden there after. They're the kind of company that leaves you for 30 minutes on hold if you call looking for someone to talk to that even remotely cares that their mistakes and poor management cost you money. Particular mistakes include unannounced changes to the backend hosting software which rendered the site unusable for over a w...

Max Elliot

Dec 11, 2008 06:38
I've read through some of the remarks left here and having worked for hosting companies I've got to say that some people are giving Bluehost an undue negative rap. Things like advertised uptime are, in fact, referring to overall network uptime, not individual servers. Issues with receiving full refunds are unreasonable. It doesn't matter if you've been hosting a month or a year, if you've hosted, you've received service.

I've been with Bluehost for years and have never had any reason to complain. As a matter-of-fact, working for hosting companies in the past I can say that Bluehost's service and business practices are top notch. I'd recommend Bluehost in a heartbeat...I often do.

pragma5.net

Jan 28, 2009 01:00
They can disable hosting in any moment without any notice.

Just send a message:
"WEB HOSTING ACCOUNT DEACTIVATED

I don't know any other reasons than the one noted above, but the president has made a note that you need to find a different hosting company!!!

Is it a reliable company???

Rob McDonell

Feb 17, 2009 02:41
I've used BlueHost for years, and generally been satisfied until recently. Several times now they've deactivated my account without warning because of CPU usage by my database. The trouble is they give absolutely no warning and no second chance , they just shut you down completely. You can't even FTP in to see what happened or look at the logs or anything. Most unsatisfactory.

Crazy Penguin

Jan 16, 2008 11:08
I had nothing but problems with Bluehost. Excessive downtime, email doesn't work, and you can't even run programs like Wordpress or phpBB forum without gettng cpu overload errors shutting down your site for five minutes each time it happens. Bluehost crams way too many accounts on one server. Webpages load very sssllllooooowwwwwwww.
Out of the 20+ hostng companies I have used, Bluehost is the very worst one. Bluehost isn't just terrible, they are extremely terrible. Avoid Bluehost at all costs.

Read more here: http://www.inetintegrity.com

Jason

Apr 08, 2009 12:17
Terrible. Shared web hosting was slow with frequent downtime. Canceling your account is a cat and mouse game and nearly impossible to find the correct link. After canceling my account, it took 5 months for them to stop try to charge my bank for hosting that I canceled awhile ago. I had to display the e-mail that I sent and the correspondence with a sales/support rep that had told me it was canceled. After threatening BBB contact if they did not cease and desist, they quit their e-mails and charges.

Be weary of these cheap hosts for they are just that.

Don Freeman

Apr 25, 2009 12:57
I would not recommend bluehost. Our forum on our website, which sees little to no use, got hacked by a spammer. This was a free program provided by bluehost to it's customers, PHP BB3. I was told after our forums got hacked by spambots, that I would have to find another webhost, no if's and's or but's about it. I removed the forums from our site, and they still refused to allow me to have my website hosted there. This is / was a simple website for a group of guys that play a golf game online versus one another. Nothing space consuming, high usage or anything of that sorts. Anyhow, I wouldn't recommend a website from these people if they were the last host available.

Shane

May 06, 2009 12:01
Stay away from BH. Unlimited does NOT mean unlimited.

I was with them just over 1 year. I had 5 personal/family domains (photos and blogs) and one not-for-profit domain. Minimal bandwidth on all of them, but considerable amounts of disk space due mostly to 4 Gallery2 installs. But, that's ok, they say unlimited storage right! Wrong! My account was disabled due to some misunderstanding. Fair enough, but in the process of diagnosing the cause for the disable, I was informed that they were days away from imposing a 50k file number limit. WHAT!! I'm over 200k easy, again due to a large photo collection. Now, I'm freaking out, and scrambling to find someone who will not lock my account for having lots of photos. Thanks for the heads up BH! Unlimited My Ass! They hide beh...

Heather

May 08, 2009 02:55
Experienced massive dataloss on work that took me weeks to complete. Bluehost representatives (grunts as well as supervisors) treated me like absolute garbage after losing weeks of my hard work. I simply asked for them to submit something to me in writing, or to somehow give me some proof of a hardware failure that I could present to my superiors to explain why my work had suddenly gone missing. I was spoken to informally, disrespectfully, and was told that it was my fault for hosting my data on "a volatile shared server" when referring to their own service.

After submitting a letter to them about the poor treatment I received (after actually being very nice to them), my account was suspended.

This was over two months ago, and my account is still suspended for n...

Tommie Allison

Feb 09, 2009 02:41
Love the tech support, friendly customer service and all the features in the Control panel. Cost is great, no problems in setup. Great hosting service.

Tran Spospec

Nov 24, 2007 03:20
First of all, there is no such thing as a "perfect" web hosting provider. However, Blue Host comes very close to perfection.

I have used about 7 others in the past 5 years, and none compares in overall performance, quality and satisfaction. My previous was iPowerweb, which is also good, but not quite as good as Blue Host.

Currently I am hosting 3 domains with Blue Host, and I recommend them very highly to others I know who are searching for a reliable provider.

Their customer support team is about the most pleasant and informed as can be expected. I've only had one problem, and they were quick to respond and help me resolve the issue. There has never been any unreasonable downtime experiences.

In summary, Blue Host is a top notch company, with just ...

Jullian

Oct 01, 2007 02:32
I still do not know why does this bluehost ,
it is the first time to deal with a professional place that uses luck in their business, it is i needed to change something called cname for one of my domain names ad during my conversation with one of the cs agents he mentioned it will take only 2 hours the i tried to change the cname of another subdomain and the reply again was it will take from 24-72 hours and when i told the new cs agent, how is this last time it took only 2 hours he replied may b last time it was luck that it was done only in 2 hours

i cant imagine that a big hosting company works with cs fortune tellers who are aware that the task will be made in 2 hours then the prophecy comes true because of the luck of the user it is really new concept in dealing with e b...

Joshua Henry

Jun 16, 2009 09:04
Blue Host is great for shared hosting!

Their support and features is great for early starters. However when its time to upgrade, its time to move on.

I've moved to Accurate Hub Networks with my VPS and how just recently upgraded to a physical server.

John Quinlan

May 31, 2007 09:15
I have been using Bluehost for over three years and have only ever had one problem when one of their servers blew up, all of my data was migated to another within 8 hours.

I have no problem recommending them to my clients and have had not one complaint from them either.

PS I do not work for them or have any relationship with them at all other than being a customer. When I saw this site I felt compelled to write this glowing report as the other tossers out there such as ipowerweb etc are so terrible that when a company does something well, I feel that it ought to be recognised.

Manuel

Feb 13, 2007 05:13
Simply the best. After having tried with two duds and found this amazing hosting company. Absolutely no complains. Unbelievable customer support. Courteous and fast, even at 2:00AM. Lots of space for low $$. How can they do it? You will feel right at home 10 minutes after you subscribe when their first e-mail arrive.

Chris

Jan 26, 2007 12:16
Bluehost has much to offer at a really good price but be prepared for alot of downtime, short episodes but frequent. Also, I had a bad experience where the sites I host with Bluehost became completely unavailable. When I called their support team, they told me that my ISP blocked their IP. WHAT THE ?!#% At this point all of my clients' sites were down and my company also. I had to call my ISP and hold forever on the phone and it took hours before I could resolve the issue. Now, although this problem was not directly Bluehost's fault, after 2 hours, I am still waiting for this problem to be resolved while other companies I host with are uneffected. Is all this headache worth the great deal?

Shikar

Jan 22, 2007 01:58
Bluehost used to be good. Good price and quality. But it looks like now we (the customers) are the victim of their succes. They are not able to handle all the new customers and now the uptime is terrible. Every day I experience that my sites are unavailable for some time. And all the tickets I send in do not help. They just reply that all seems to be ok now. Since the reply takes a few days, most of the time I get the reply my site is up again but the uptime is more like 70-80% than the 99.9% they claim to deliver. So I am looking for a better service provider.

ssddrr

Dec 17, 2006 02:28
This review is as a new Bluehost customer. I've had trouble uploading my website which is to be expected when changing host companies. The problem, though, is that I've had six email exchanges and two phone calls with BlueHost's tech support and each tech support person gives me a totally different reason and solution for the problem. It looks like the problem is finally solved after the eight contact.

I changed to Bluehost from Dreamhost because it was less expensive, but with Dreamhost tech support was right on target the first time I had a problem rather than the eight time. Kind of wish I'd stayed with Dreamhost even though it's more expensive.

Christina Arasmo

Oct 28, 2006 09:22
This is the very best host there is. Period.

The service is awesome, the array of features is astounding, the price is low. Wow!

They host Ruby on Rails!!!!

6 add ons for free! Amazing!

They tech guys are US based. 24/7 phone support. Ticket system is organized. Man o man!

Adam

Oct 05, 2006 08:22
Bluehost is a scam and a fraud...

Boy do I have a nightmare story to tell you, a couple of months ago I was looking for website builder to build a website dedicated to my family I and stumbled upon one called bluevoda, it was a free download, so I naturally took advantage of the offer. Over the course of the next few weeks I proceeded to build my website with this bluevoda and I eventually got pretty good at it. Then I discovered to my novice surprise that I needed something called web hosting. I went to Google and typed in bluevoda and very pleasantly the first thing that came up was a advertisement that said bluevoda web hosting by a company called bluehost, I then proceeded t go to the bluehost site to purchase my web hosting. (this is the very first time I ever purchased any...

Simon

Aug 30, 2006 12:06
Bluehost has had numerous issues with there servers/boxes having too many accounts. This causes overload of processes which effects emails, speed, and all control panel usages. Their tools such as SSH is good and all other tools are standard. But if they could figure out a way to lessen the amount of account to one box, this would put there hosting service at the top.

Everyday their servers are overloading during peak hours. The community is starting to be aware of this issue but no action has been put into effect to remedy this by Bluehost.com. I give them a 2 rather than a 1 only because they offer SSH.

andrew

Aug 23, 2006 09:26
Long Story Short: Bluehost sucks.
As you can tell from the chat transcript I was trying to be as nice as possible for 2 reasons. I wanted a full refund, and the guy is just a peon in the company.

Richie: Welcome to our real-time support area, my name is Richie, how can I help you today?
andrew: Hi Richie, I need to cancel my account and get a refund. I should be entitled to a full refund seeing as how I did not recieve the service advertised as 99.9% uptime, my domain is ********.
andrew: Unfortunately it was much much lower than that. I’ve had serious downtime these past 2 and a half months and it just isn’t acceptable.
Richie: i apologize for that. If your account is under 30 days then we do offer a full refund… after 30 days is a prorated refund
andrew: What abo...

angry website owner

Aug 15, 2006 06:44
31 hours of down time for 865 websites, including mine on august 14-15th 2006. After multiple calls, emails, and posts on their forums (which they deleted, but I took screen shots of all my posts) They finally get the site back up. They advertise 99.9% uptime, but cannot offer it. The customer service was horrible, and I wish I never transfered my hosting to them. Needless to say, I switched and I am just waiting on the nameserver transfer to be completed. Customer service left a nice note saying "if your not happy with the service, leave." Customer service? they advertice "dependable service" and "bluehost specializes in customer
satisfaction"
Um, i'm NOT satisfied at ALL. I read great reviews and that's why I switched, now I'm moving AWAY from bad b...

sondra jordan

Apr 23, 2006 08:39
One of the problems I have with Blue Host is although they don't offer web design services, they still provide names of staff in their company who purport to be web designers - which ofcourse they're not. Or atleast the one i had experience with does not. He was totally clueless about the basics of web design and wasted my money and time for all of four weeks. I say that goes to the responsibility of Blue Host. Since they provide the names, they should take some liability for the results.

Ian Bamforth

Aug 05, 2005 10:34
Bluehost provide a fairly good package - providing almost everything you need at a very reasonable price. BE VERY CAREFUL if you wanted spam filtering though - although they provide Spamassassin, they don't let you use sa-learn, so you can't really use it at all.
If you like thousands of spam emails, or don't intend using email at all, Bluehost may be right for you. They have an excellent selection of pre-installed tools for you, masses of disk-space, and the reliability has been good so far.

Blake

Nov 06, 2007 05:10
BlueHost is simply a great host.

I didn't know what to expect when I bought my hosting account (with my free domain!) until less then 2 hours later when my domain was already up.

I guess I am use to NameServer changes taking forever, at least with my last domain that was. BlueHost is a very easy host to use and their features are just as abundant as anyone elses.

Thanks Blue!

Rick

Jun 27, 2009 07:26
Bluehost has a much deserved reputation as a spam friendly host - they host literally dozens of scam sites, disguised to look likr government web sites and business opportunities, when in fact they are phishing and scam sites.

Can you trust a host like this with your domain? If you happen to be on a shared server that also hosts one (or more) of these scammer sites, and the scammer gets blocked - so do you! This means that your site is offline until the spammer / scammer is removed.

VICTIM OF BLUEHOST.COM

Mar 04, 2009 05:44
REPORT YOUR COMPLAINTS OF BLUEHOST AT THE BETTER BUSINESS BUREAU OF : saltlakecity.bbb.org/
I OBTAIN A 36 MONTH TERM PLAN, PAID $900 (ALSO OBTAINED AROUND 50 DOMAINS) WITHIN LESS THEN TWO MONTHS THEY CLOSE MY ACCOUNT, I ASK WHY, THEY SAID VIOLATION TO THEIR TOS, SUCH TOS I NEVER RECEIVED, BUT ONCE READ, THEIR WAS NO VIOLATION.
I SAID SEND ME THE INFORMATION THAT VIOLATED SUCH TOS, THEY REFUSE.
I FILED MY COMPLAINT WITH THE BETTER BUSINESS BUREAU.
ONCE I SEE THE INTERNET, BLUEHOST.COM IS A COMPANY THAT HAS LEFT A TRACE OF VICTIMS OF THEIR SERVICES. STAY AWAY FROM THIS COMPANY, HOSTGATOR ID A GREAT CHOICE, GO DADDY, STARLOGIC, BUT NEVER EVER ATTEMPT BLUEHOST.COM THEY ARE THIEVES.
BLUEHOST.COM IS THE WORST COMPANY I HAVE EVER DONE BUSINESS WITH, BEWARE OF BLUEHOST.COM
THE...

Sep 09, 2009 05:23
Bluehost is best host firm in market.. CRM and their products are really amazing.. Price is very low. Related to the this price, all features are like free..

May 25, 2020 04:40
Уебсайтът на WordPress е стабилен и гладък
В началото на миналата година получих домейн и хостинг от BlueHost за моя уебсайт, с който исках да започна бизнес. Тъй като уебсайтът ми говори за дигитален маркетинг и страхотни маркетингови продукти, исках да интегрирам електронната търговия с него. С BlueHost мога да реша два проблема наведнъж (добре изглеждащ уебсайт с инсталиран WordPress и страхотна VPS хостинг сделка). Интеграцията на електронната търговия ми помогна и ако или когато имам някакви проблеми, използвам функцията за чат, за да говоря с тяхната поддръжка, която е на разположение.

May 23, 2020 10:08
Най-накрая вдигнах моя WordPress сайт
Преживях прекрасно преживяване с Bluehost. Моят бизнес за домашно приготвени съставки се нуждаеше от мощен уебсайт, който да може да свърши работата визуално, поради което исках да бъде в WordPress. Но ако бяха подкрепени с еднакво мощен хостинг, сайтът и бизнесът ми биха могли да се справят добре цифрово. Имайки предвид тази цел, избрах Bluehost пред другите заради ценообразуването, страхотната поддръжка на клиентите и времето за работа.

May 17, 2020 04:48
Wanted to get a WordPress website in the best deal..for which was suggested BlueHost and I guess it turned out to be a successful decision. Uptime, bandwidth, speed is top-notch. As an emerging small business, giving a good experience on the website to customers for my men's grooming products was key and I guess the objective is met..

May 14, 2020 08:16
In all honesty, Bluhost helped me get my e-Commerce website up and running. As a hobbyist, I am into flowers and gardening. Since I write about different kinds of flowers, I also sell some items on the website.

With Bluehost I could manage to create a stellar Wordpress website that is giving my business the push that it deserves. Some of the themes are amazing and just go with my product catrgory so well. All this within my budget where I get good speed and also storage space..

Filip

Jan 31, 2020 06:36
This is very much an "economy" hosting platform which does the job for a very basic web site. If you have something small and simple then you can save yourself a lot of money and go with Bluehost. However, the moment you need advanced technical help or any additional features, get read for the nickel and diming to begin. I don't advise using them for anything sophisticated. Also, their tech support is hit or miss. Some people I've worked with were very good while others were lost!

Jul 05, 2018 02:47
I used this company to host a small business. I wanted to cancel the service after about 4 months due to my wife/business partner passing away and the business closing. When I contacted their customer service to close the account I was told I could not receive ANY refund. Ok, that's not good but fine. fast forward 6 months and I receive emails about auto renewal. So I contact them again to close the account so my credit card doesn't get charged again. This time the customer service rep says he can't refund the entire amount but can refund the unused portion. When I ask why I was told 6 months ago there would be no refund but now I'm being told I can get one; his reply was "last agent forgot on this process ". So, because of this lame excuse I'm now out $500. Wish I could tell ...

John Adams

Jul 04, 2009 09:42
Unfortunately, I have about 30 domains at Bluehost and about 10 sites. Bluehost is NOT the place to go for anyone with multiple domains.

The Bluehost "Abuse" department is run much like a totalitarian state. "there is no appeal" , "you must..or...", "we will terminate" ...

Most recently, UNLIMITED disk space? Ha. What they don't tell you is that you are limited to 50k files. Figure that one out and you'll see that unlimited does not mean unlimited. They then state (see other's comments below) that you can have files of any size but not more than 50k. But, surprise! If you take more disk space than they "allow" then they cut you off at the knees and you must purchase another account. OK, that's ok. But why not be upfront? Wh...

-hidden-

Jan 25, 2017 07:22
Фалшиви рекламни и подвеждащи договори
Регистриран за хостинг / име на домейн. На началната страница пишеше "5.45 НА МЕСЕЦ за 36 месеца". Когато преминете през процеса на регистрация, те дават обща сума, но в скоби до общото се казва & quot; $ 5.45 на месец. & Quot; След това веднага ми се начислява цялата сума. Когато се обадих, те се опитаха да спорят с мен и казаха, че общата сума е налице, но на няколко различни места това ясно обявява такса на МЕСЕЦ. Те не биха спазили своята реклама / споразумение. Позволиха ми да анулирам, но това е голямо неудобство и аз преустанових банковата си сметка - получих банкови такси за тяхната грешка. Никога повече не ги използвайте.

David Rich

Mar 10, 2014 05:46
Те обърнаха грешен път
От години имам множество домейни и уебсайтове с Bluehost. Преди около два месеца хостингът ми на множество уебсайтове с Bluehost започна да има големи проблеми. Сървърът, на който повечето от сайтовете ми бяха сринати, те не знаеха за него, докато не ги уведомих. Възстановяването отне около 12 часа и след завършване основният ми бизнес уебсайт www.InvestigativeTactics.net не работеше. След 10 дни двучасови телефонни разговори, работещи ръка за ръка с Bluehost, успях да върна сайта си до състоянието от две седмици преди срива. Имайте предвид, че това беше направено заедно с тях; Трябваше да поправя грешката им в публичната част на моя сайт.

В края на краищата ...

ivastoya

Mar 03, 2014 09:12
Ужасно обслужване на клиентите!
Нашият уебсайт има страници, индексирани в Google със своя временен URL - IP / ~ потребител / Екипът за поддръжка ме увери преди миграцията, че в Google няма да бъдат индексирани временни URL адреси, освен ако действително няма връзки с този временен URL адрес.

Като се има предвид това, след миграцията на моя сайт блогът и форумите ми не работеха правилно няколко дни. Подкрепата каза, че това е така, защото DNS все още не е мигриран напълно. Както и да е, имах чувството, че това няма нищо общо с DNS, затова започнах да ровя в настройките на моя форум и блог. Бях шокиран да разбера, че настройките ми както за форума, така и за блога са променени от $ settings ['homeurl'] = & quot; http: //www.mysite.cm/forums&q ...

torrezcomputer

Jun 29, 2013 08:55
най-доброто обслужване и комуникация с клиенти
Най-добрата услуга досега, прехвърлих 15 домейни, поддържам хостинг план, имах технически въпроси, обаждах се и дори решиха проблем с базата данни, който имах с моя уебсайт, за няколко, наистина няколко минути. Техният акаунт във facebook, twitter и youtube показва, че те наистина се интересуват от своите клиенти. Ако не сте се чували с тях, вижте дейността им онлайн и на собствените си очи вижте колко добри са тези хора. Като доволен клиент се препоръчва на 100%.

Mazyar Rahmaty

Mar 08, 2013 04:00
Много лошо обслужване
Уебсайтът не работи, той изтече, след като го поднових, агентът за обслужване на клиенти по време на подновяването не успя да предостави правилната информация, за да се оправи.

gornahoor

Mar 04, 2013 03:41
Франц Кафка имаше по-добро преживяване
През последните 5 години имах разумен опит с управление на блог на Wordpress с bluehost, но оттогава открих, че те могат да бъдат доста произволни и да не реагират.

Наскоро те свалиха уебсайта ми за предполагаеми & quot; условия на услугата & quot; нарушение, показвайки неприятно изглеждащо съобщение на посетителите ми. Съобщението ми казва да копнея в & quot; ASAP & quot; за да разберете какъв е конкретният проблем. Отговор обаче няма. Обаждам се на телефона # точно както ме помолиха, но отговорилият нямаше конкретна информация.

Изпратих имейл до ръководителя на групата TOS, както ми беше препоръчано; той отговори, че те го разглеждат и ще ...

Thomas Hughes

Feb 15, 2013 10:42
Лош опит
Десетгодишното ми дете използва моя cc без мое разрешение, за да създаде акт на bluehost.com. Бях таксуван 178 долара. Когато получих моята декларация за копие, се обадих, за да знам какво се случи и поисках таксата да бъде отменена. Те загубиха 15 минути от времето ми, като ми казваха обръчите, през които ще трябва да прескоча, за да се погрижа за това, и ме превключваха в три различни отдела. Затворих телефона и след още един час по телефона с моята cc компания и bluehost се погрижих за него.
Ако те отидат до такива цели, за да не се налага да кредитират клиент, който е направил грешка (или което е дете, което е отворило акт, без да пита баща!), Няма да използвам тази компания в бъдеще и не мога да ги препоръчам.

Apr 17, 2017 09:56
Bluehost трябва да бъде вашият No 1. избор
Използвал съм Bluehost като уеб хостинг в много от другите си проекти и сметнах, че са доста добри.

Техните сървъри са доста бързи & amp; тяхната поддръжка на клиенти е много отзивчива.

Bluehost трябва да бъде вашият избор № 1. ако търсите добра уеб компания за хостинг „Съотношение цена-качество“.

Jul 20, 2012 06:22
Скрити такси!
Много съм разочарован от тази услуга. Обещава да няма скрити такси, никакви такси за анулиране, пълно възстановяване и т.н. 30 дни и т.н.

Но всичко е лъжа.

Купувате домейна извън компанията и ако не анулирате в рамките на три дни (включително почивните дни), никога няма да получите тези пари обратно. При разговор с обслужване на клиенти преди закупуването на услугата беше изрично казано, че няма скрити такси, но след като анулирах в рамките на три БИЗНЕС дни, те казаха, че не мога да получа възстановяване на процент от парите си.

Дори разговарях с човек за обслужване на клиенти, който се оплака от този сенчест аспект и той каза & quot; Виждам, че това е объркващо и малко подвеждащо ...

Riyaz

Jul 04, 2012 01:04
Bluehost - Фалшива реклама
Докато на началната им страница е посочен списък на функциите, предоставени от хостинг услугата, която включва SSL, те ме принуждават да закупя SSL план за $ 49 / година.
Казаха, че не е включен за мен, защото имам стандартен акаунт. Когато ги попитах къде мога да намеря функциите за стандартния акаунт, те ме помолиха да щракна върху бутона Характеристики от началната страница. Тук се проверява SSL, но според Bluehost това не означава непременно, че SSL е включен. Междувременно, Unlimited Domain Hosting има същата отметка, но е включена.
Bluehost ме подвеждат да вярвам, че мога да получа безплатен SSL сертификат с моя акаунт - услуга, за която твърдят, че в момента ...

Michael Wells

Jan 22, 2011 09:41
Let me tell you about my experience with Bluehost; first of all, let me explain my "wants". I guess I'm like any one else, I want to upload mywebsites, get everything up and running and not have to worry about it until I have to pay the bill again. Simple, not to much to ask for right?

On Bluehost, my first 8 months was hassle free, a webmasters web dream. However after you have to pre-pay them for a year that 8th month was the difference between night and day. It started with random downtime, DNS errors, DNS entry deletions, server outages, (all within a month's time), and then an "upgrade" to the server (which was welcomed). Month 10, the downtime stopped but this month revealed why - As nearing the end of Month 10, my site becomes "temporarily unavaila...

Barney

Oct 06, 2010 12:12
My experience with Bluehost was very similar to the ones listed here. I placed my new website with them and soon after I got it up and running, I started having periods of downtime every day. Sometimes it was 10 minutes, other times it was over 1 hour. My site was developing a strong but small reader membership (over 300) when the site would go down. Not at all the type of service that I needed to promote my site.

I contacted Live Chat almost daily and was told that a “server upgrade” went badly. I asked to be moved to a different server and the request was denied. The last week that I had service with them I had daily downtime of at least 15 minutes. I chose to move to a different host and the change was has been amazing. Almost no down time and snappy responsiveness.
I have ...

Sep 05, 2010 06:21
often problems with access, email certificates, file limit as mentioned by others' will become a problem.

S Hammontree

Aug 23, 2010 06:58
I have a shared hosting plan. I am using MODx and Wordpress. My site is currently under constructions. BlueHost does many things right. I really like the cPanel and the customer service is good. I have no complaints about up-time. My site has never gone down.

However, there is one thing that is NOT GOOD. CPU Throttling. I have absolutely zero traffic on my site and my account is being Throttled constantly. It causes periodic delays while I'm making changes to my site. What is going to happen when I start my marketing campaign and I actually have traffic on my site?

I am not doing anything fancy. I loaded MODx and WordPress and I have one custom PHP script running as a Cron Job twice a day and my account is being throttled numerous times. Despite what Blu...

B Glasser

Aug 08, 2010 09:25
I find bluehost to be very average at best. While their support can be excellent at times at others it's very poor. Their servers are a bit on the slow side and the grouped cpanel can be a bit cumbersome to someone with very little experience with it. Like my business partner who isn't much of a techie.

They supposedly offer unlimited hosting, but then limit the number of files you can have on an account. That wouldn't be bad except they can't even tell you how many files that is. I have had 3 different people give me 3 different numbers and nowhere in their ToS does it state an actualy number. So apparently inspite of what they say in their ToS they do have an arbitrary number of allowed files. They just aren't saying what it is.

So for 6.95 a month you get unlimited dom...

Eileen

Jan 12, 2010 03:02
I was subscribed to bluehost for almost 2 to 3 years. But recently I had some problems with my files on the server being edit or go missing. Suddenly my admin panel will not be working. For the first round, i re-uploaded my admin panel and did not contact bluehost. But after sometime not even logging into my ftp account, the missing file problem arise again. This time i contacted bluehost. I understood from some articles that their server was hacked recently and when i mentioned that in my email, they told me its not their fault but its my files that is not secured. I told them i'm just a layman user, i just upload my files to their server and just hope my web site works. What is this about securing my files? They did not say more on how they can help me and from their emails i could te...

Dec 19, 2009 12:23
Blue host from my experience cannot host Joomla website. Their tech support don't know how to put a Joomla website online although their sales people tell you that they have scripts which can be used to host Joomla website. So beware they will lie to you that they can host a Joomla website but they are lying to you. l spent 6 hours of my time trying to host a Joomla web site with them and all they tried to do was to lie to me and and try and wanting to eventually take my paid subscription, but l was too smart for that l caught up with them right away before 3 days was over to lose my paid subscription.

Dec 08, 2012 03:26
изтрити файлове
Дръжте далеч. опасност.
Иска ми се да можех да дам нулева оценка.
---
те изтриха файлове. много лошо. дори не се извини.

-
Уважаеми клиент на Bluehost,

Вашият акаунт в Bluehost (основен домейн: Alhudabooks.com) се мигрира между сървъри.

Понастоящем акаунтът се хоства на box800, който е на изчерпване
налично дисково пространство на домашния дял. Тъй като сметката е
най-големият домашен потребител на сървъра, ние го мигрираме към box651. С
размер на сметката от 394 гигабайта, ние очакваме 33 часа за процеса
завършен.

Вашият уебсайт ще бъде мигриран към един от нашите най-нови и най-ефективни сървъри с максимално количество налични ресурси ....

Dave

Dec 18, 2009 08:58
I just signed up with Bluehost, but after the payment was taken and my account was created, the account was canceled.

The reason given was incorrect contact info. I called their support line, and was told that I would have to snailmail my ID and also give them my password in order to activate my account - i.e. there was no problem with the contact information with my account.

I don't see any reason why I should have to give my password to them to activate my account, so I canceled it.

Stay away from Bluehost.

Russ

Dec 16, 2009 08:17
BlueHost customer service is consistant, promp, courteous and satisfied my questions every time. The control panel is easy to navigate from first use. BluHost delivers! I'm glad we went with BlueHost.

Maynard

Nov 15, 2009 05:02
I run several domains and subdomains on one bluehost account. I have SSL on one domain, running OSCommerce.
I haven't had any big problems, I find them helpful on customer service, and uptime is as quoted or better.
Their server setup is very flexible for php, allowing me to set individual php.ini files.
I wouldn't have known that cPanel had been limited, because it has lots of useful functionality.
It's great value for money, and I'm a happy customer.

mitch o'daniels

Oct 18, 2009 12:37
I help a friend manage her BlueHost account and interact with BlueHost on her behalf. Their support is about as knowledgable as a tween with interweb access. I am not a "web professional" nor a site designer. I play in a bigger technology pool.

They have crippled cPanel features

They have injected ANNOYING and unprofessional upselling modules in cPanel

bluehost subdomain cPanel app is BORKED:

sub.sub.domain to /path/path2 mapping is VERY BORKED

BlueHost has no resolution for path conflicts of

funny.domain1.com
and
funny.domain2.com

this is NOT a bug with cPanel as support rabidly insists.

BlueHost has crippled user control of SpamAssassin

BlueHost has ZERO support for free distrubuted spam addons for Spa...