Hostiso Пълен преглед


Хостисо Подробности

Защо да изберете Хостисо?

  • Trust Pilot Оценено Хостисо - 4.7
  • Мулти сървърни местоположения - 5
  • Опции за многократно плащане - 6
  • Разнообразни пакети - 22

Hostiso Местоположения на сървъра

Hostiso Servers in RoubaixРубе Hostiso Servers in MontrealМонреал Hostiso Servers in Frankfurt am MainФранкфурт на Майн Hostiso Servers in BuffaloБъфало Hostiso Servers in SingaporeСингапур Hostiso Logo
VPS
VPS5
$119.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    12 Ядра
  • RAM
    32GB Памет
  • ДИСК
    2TB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel
Cloud Hosting
1 CPU 1 GB
$9.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    1GB Памет
  • ДИСК
    25GB SSD Космос
  • ДАННИ
    1TB Честотна лента
Cloud Hosting
1 CPU 2 GB
$19.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    2GB Памет
  • ДИСК
    55GB SSD Космос
  • ДАННИ
    2TB Честотна лента
Cloud Hosting
16 CPU 64 GB
$379.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    64GB Памет
  • ДИСК
    1.25TB SSD Космос
  • ДАННИ
    10TB Честотна лента
SSL
GeoTrust True Business ID Wildcard
$439 /Годишно
Пълни подробности
Domains
.com
$17.25 /Годишно
Пълни подробности
SSL
RapidSSL Wildcard
$149 /Годишно
Пълни подробности
SSL
GeoTrust QuickSSL Premium
$279 /Годишно
Пълни подробности
VPS
VPS4
$89.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    9 Ядра
  • RAM
    16GB Памет
  • ДИСК
    1TB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel
Cloud Hosting
24 CPU 96 GB
$749.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    96GB Памет
  • ДИСК
    1.6TB SSD Космос
  • ДАННИ
    15TB Честотна лента
VPS
VPS3
$69.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    6 Ядра
  • RAM
    10GB Памет
  • ДИСК
    750GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Pro
$14.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
VPS
VPS1.5
$34.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    3 Ядра
  • RAM
    6GB Памет
  • ДИСК
    250GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel
VPS
VPS1
$19.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    2 Ядра
  • RAM
    3GB Памет
  • ДИСК
    100GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel
Dedicated Server
128 / 36T CPU
$799.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    250GB Памет
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Dedicated Server
16C / 32T CPU
$359.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    64GB Памет
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Dedicated Server
6C / 12T CPU
$219.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    32GB Памет
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Dedicated Server
4C / 4T CPU
$149.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    16GB Памет
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Dedicated Server
2C / 2T CPU
$99.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • RAM
    8GB Памет
  • ДИСК
    Unlimited SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Business
$9.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    500GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Basic
$6.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    100GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
VPS
VPS2
$49.99 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • процесор
    4 Ядра
  • RAM
    8GB Памет
  • ДИСК
    500GB SSD Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Специализиран IPS
    1
  • Панели
    CPanel

Hostiso Преглед на хостинга 2021

Пълен преглед на HostMeHost

Услугиуеб хостинг
Регистрация на домейн
Вашият собствен център за данни

Хостисо

Hostiso е синоним на висококачествен, бърз хардуер и страхотно съотношение цена/производителност. Той също така разполага с екип от компетентни специалисти по обслужването, които могат да ви помогнат. За спешни случаи квалифицирани експерти са на разположение денонощно в центъра за данни.

Три континента имат местоположения на сървъри
Тази голяма инфраструктура ни позволява бързо да се разширяваме и има несравнима излишност.

Цени на Hostiso

VPS
Пакет Цена Дисково пространство RAM Честотна лента Операционна система Специализиран IPS Брой на процесора Панели
VPS1 $19.99 SSD100GB 3GB Неизмерен linux server plane 1 2 CPanel
VPS1.5 $34.99 SSD250GB 6GB Неизмерен linux server plane 1 3 CPanel
VPS2 $49.99 SSD500GB 8GB Неизмерен linux server plane 1 4 CPanel
VPS3 $69.99 SSD750GB 10GB Неизмерен linux server plane 1 6 CPanel
VPS4 $89.99 SSD1TB 16 ГИГАБАЙТА Неизмерен linux server plane 1 9 CPanel
VPS5 $119.99 SSD2TB 32GB Неизмерен linux server plane 1 12 CPanel
Облачен хостинг
Пакет Цена Дисково пространство RAM Честотна лента Операционна система
1 процесор 1 GB $9.99 SSD25GB 1GB 1TB linux server plane
1 процесор 2 GB $19.99 SSD55GB 2GB 2TB linux server plane
16 CPU 64 GB $379.99 SSD1.25TB 64GB 10TB linux server plane
24 CPU 96 GB $749.99 SSD1.6TB 96GB 15TB linux server plane
SSL
Пакет Цена Брой сайтове
RapidSSL заместващ символ $149 Неограничен
GeoTrust QuickSSL Premium $279 1
Заместващ знак за истински бизнес GeoTrust $439 Неограничен
Домейни
Пакет Цена
.com $17.25
Споделен хостинг
Пакет Цена Дисково пространство Честотна лента Операционна система Брой сайтове Панели
Basic $6.99 SSD100GB Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Business $9.99 SSD500GB Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Про $14.99 SSDНеограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Специализиран сървър
Пакет Цена Дисково пространство RAM Честотна лента Операционна система Панели
2C / 2T процесор $99.99 SSDНеограничен 8GB Неизмерен linux server plane CPanel, WHM
4C / 4T процесор $149.99 SSDНеограничен 16 ГИГАБАЙТА Неизмерен linux server plane CPanel, WHM
6C / 12T процесор $219.99 SSDНеограничен 32GB Неизмерен linux server plane CPanel, WHM
16C / 32T процесор $359.99 SSDНеограничен 64GB Неизмерен linux server plane CPanel, WHM
128 / 36T процесор $799.99 SSDНеограничен 250GB Неизмерен linux server plane CPanel, WHM

Няколко вида плащания

Различните клиенти обичат да плащат по различни начини и Hostiso ви позволява да ги прегърнете всички


Hostiso - credit
Hostiso - MasterCard
Hostiso - debit
Hostiso - prepaid cards
Hostiso - paypal
Hostiso - skrill
Hostiso - bitcoin

Хостисо Няколко думи

В Hostiso уеб хостингът се осъществява изключително бързо, със сигурност и надеждност. Той също така осигурява техническо превъзходство. Ето защо Hostiso трябва да бъде предпочитан.

34 Коментари

Ninja

Oct 19, 2013 11:56
УЖАСЕН ОПИТ!
Тези хора са ЛЪЖЕЦИ!

Те отказаха да ми дадат моите сървърни данни, за да създам собствен уебсайт, аз съм напълно достатъчно компетентен да се справя сам. И все пак те отказаха да ми дадат подробности, ДОРИ КАТО ИЗИСКАХ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! Кой прави това? Те предлагат 10 долара за първия месец, вие получавате това, за което плащате очевидно. Трябваше да поискам веднъж възстановяване и след това да го поискам два пъти. Отговорите им са готови да бъдат искрени, но след това започват да искат данните за текущия ви сървър, пароли, те искат вашата информация за вход в socialengine.com, тези пароли и информация трябва да бъдат ПОВЕРИТЕЛНИ! Те не трябва да искат вашата лична информация така !!!!!
АНТИ ДОВЕРИЕ!

Когато отказах да деа ...

Thomas K.

Nov 26, 2013 03:19
Hostiso.com е най-добрият хостинг на SocialEngine
Те са най-добрите услуги за SocialEngine, информирани. Много съм доволен от тях. горещо ви ги препоръчвам. най-доброто в най-доброто.

WebmasterM

Nov 26, 2013 04:09
Най-добрата хостинг компания SocialEngine в света
Така че след като се преместихме от 2-3 домакина, най-накрая намерихме перфектния домакин!

Дебела поддръжка и най-важното те знаят как да работят със SocialEngine, как да настройват сървъри за сървъри на SocialEngine ...

Силно препоръчително !!!

SalyOs

Dec 02, 2013 04:02
Бърз и най-добър хостинг и поддръжка на SocialEngine
Те наистина предоставят не само най-добрия хостинг за SocialEngine, но и една от най-добрите поддръжки за SocialEngine. Ако искате да хоствате SocialEngine, hostiso.com е най-доброто място

Sonia

Jan 22, 2014 12:56
I have only best to say about this company, fast support, fast account setup, fast everything, they support is more then you can expect with any other hosting provider ...

Sara

Oct 05, 2015 08:20
Една от най-добрите хостинг компании, бърза поддръжка и бърза скорост на сайта :)
Една от най-добрите хостинг компании, бърза поддръжка и бърза скорост на сайта. Те правят всичко трансфер, настройка, оптимизации безплатно и поддръжката е наистина ТОП !!!

Sorcha1

Nov 26, 2013 05:33
Те хостват уебсайтовете ми от няколко години без проблеми
Открих, че Hostiso.com е изключително подкрепящ, те помагат при всеки проблем със скриптове, предлагат безплатна инсталация, настройка и оптимизация и много повече ...

Всичко върви наистина добре и не съм имал нужда да използвам нито една от техните услуги за поддръжка от векове. Hostiso е много по-добър от всеки от своите конкуренти.

AAAAA ++++

Mar 20, 2017 09:05
най-доброто
Hostiso има най-добрата техническа поддръжка досега! Момчетата са приятелски настроени, умни и бързи да отговорят на всеки въпрос или да решат всеки проблем.

Sep 22, 2018 12:33
I've switched to Hostiso around 2 year ago and so far am very satisfied. At first, tried their VPS 1 plan, just to test the quality since I prefer to try and test everything myself.
For me, key factors to a good hosting company are: an easy to use cPanel, speed and reliable customer service. Since the user interface turned out to be friendly I decided to see if the support staff is any good, so contacted them several times with minor issues related to starting my website and they delivered - very professional I must say. Since my website started getting traffic I would receive notifications about reaching CPU limit. After contacting the staff for the third time and receiving help, I knew I need not to search for another host and can upgrade to VPS 3 . Since then - no problems, and th...

Sid Columbia

Oct 04, 2018 12:26
Топ уеб хост, с когото да се справите - Big Respect to Hostiso
Започнах да използвам услугите Hostiso преди 5 месеца с проста регистрация на име на домейн. Сега имам повече имена на домейни, хоствани на вашия сайт и използващи вашата имейл услуга. Бих искал да похваля вашия бърз отговор по-специално на нашите въпроси, дори късно през нощта! Вашият професионализъм и работно отношение със сигурност ще ви дадат ВИСОТА!

Salvador Tutt

Oct 15, 2018 04:29
Харесвам Hostiso като мой платен уеб хост
Харесва ми този приличен уеб хост. Техните технически и административни екипи винаги са били на разположение, за да ни помогнат с всичко, от което се нуждаем, и да направим прехода към техния сървър безпроблемно преживяване. Иска ми се да ви намерих отдавна.

Благодаря Hostiso!

Feb 17, 2020 05:17
THESE PEOPLE ARE USELESS AND DID NOT SET UP MY ACCOUNT IGNORD MY QUESTIONS AND CANCELLED MY ORDERS !!!!
STAY AWAY...
MOVE ON !!!!

Feb 23, 2020 07:51
This company IS NOT located in Switzerland! Please DO YOUR homework, they are an LLC in Bufalo New York. They DID NOT honor their coupons NOR did they respond to my inquiries about the hosting they apparently offer. They have NO RECENT activity other than this and the previous review for NEARLY 2 years... That alone speaks volumes so keep reading and looking, YOU will find what you need in Switzerland. Best of luck to all of you. Cheers!

Mar 20, 2017 08:49
Отзивчива любезна подкрепа.
Аз съм с Hostiso от една година и нямам оплаквания за това как работи уебсайтът ми. Всичко работи гладко и бързо. Поддръжката също е бърза при отговори. За не толкова висока цена получавам наистина качествени хостинг услуги и просто исках да благодаря на персонала им за това, момчета!

mondcivitano

May 02, 2020 10:16
I was a happy gd's client But you hostiso is amazing! Thanks so much support - ok fast hosting - ok low price - ok great tools for CMS's - ok happy because of them - ok

Darryl

Jun 28, 2019 11:39
Awesome Experience I have been with hostisio for three years and have not been disappointed. Support has always been there when I needed them. There level of professionalism has never disappointed. I've stayed with them due to their reliability and knowing their a team I can trust.

Juan Duque

Jun 28, 2019 09:10
I’ve been using hostiso for the last 2 and half year using the shared Hosting for Nextcloud. Everything is doing great so far, customer support, email accounts, Hosting quality, Reliability . Great cost benefit relation !

Jim Thomas

Jun 28, 2019 11:48
Excellent customer service, they have very good knowledge in the subject. It is the best to host your page with this company. They reply on tickets very fast.The support is exceptional, always helpful and quick. I would highly recommend using them.

Anderson Bedoya

Jun 29, 2019 04:03
I’ve been using hostiso for the last 2 year. Customer support is great, is faster and my services never have down. Great cost benefit relation! I recommend them.

pbombart

Jun 30, 2019 09:13
Hello, the sites are always up, the service is efficient, and the price more than attractive . I must says I recommend Hostiso.com for all the websites deployed near them. Furthermore , more services are adding from day to day, this is a reason to make them confidence ! Long Life to them ! Patrick Bombart

Nagendra Kumar G V

Jun 30, 2019 10:44
My relationship with Hostiso started in the year 2013, my first invoice date was 14.07.2013, still, I am with them, because of their support, their price and their commitment. I tried many other hostings, in meanwhile but I strongly support Hostiso. The main thing in hostiso is their support, they will fix it asap once your ticket raised. Some hosting companies claim award-winning support team but Hostiso team is the real award-winning support team I saw in my hosting life.

Abdul Qayyum

Jul 01, 2019 01:29
Super Customer Services, Hostiso is a leading VPS, powerful Shared Hosting, Great support, I recommended to everyone hostiso vps 1, the best hosting plan for good traffic website.

Martino Marco

Jul 01, 2019 02:25
Great experience Overall. Always fast assistance and their vps service is fast. Been with them for 2 years now

Williams Chongo

Jul 02, 2019 09:23
Hosting with hostiso is awesome. i've a VPS with them that i resale hosting on and i love how smooth the experience is with them.

Joshua Diaz

Jul 02, 2019 08:43
I have been working with hostiso for 5 years (I am using a VPS service) Previously I worked with Godaddy, Hostgator, and Neubox. My overall experience has been great! I have had some troubles and problems, however hostiso support team usually answers pretty fast (9 of 10 times answers in less than an ahour, even at midnight). In my opinion they are reliable and very flexible, their prices are not expensive and I really feel like I get the support I require whenever there is a problem. The only suggestion I have for them is that I would love they have the option to get technical assitance by phone or chat. Currently It is only by tickets.

Cristiano

Jul 04, 2019 11:16
I have been a customer since 2017. I chose Hostiso as my hosting provider after reading many reviews, and today I am here to help others who are looking for it. I have used the service (Shared and VPS) for my startup in Brazil. I've needed support a few times, and all of them were quick to respond and solve. Recently the platform redefined the design and got even better. I recommend!

SK Devs

Jul 04, 2019 03:20
This hosting company is best company. I have used Hostiso Hosting from part 5 year. My website is running fine withot downtime. I have also suggested to my client. They are also satisfied with Hostiso. I love their support. I recommended Hostiso.

David

Jul 05, 2019 12:42
I've been extremely pleased with Hostiso hosting service. I was paying a bit more for a similar hosting package from another "top-rated" host, but ran into an issue where the other host would not allow use of Nextcloud. With the Hostiso business plan I have 500GB of space (a lot more than I had previously), a great price (pay for 3 years for more savings), and responsive customer support through tickets. Live chat for sales is also available. So far, it's been a great experience and I do recommend.

John

Jul 06, 2019 06:50
I switched to Hostiso in December of 2018 when my former developer-friendly host was acquired by Godaddy. I'm currently on their managed VPS 2nd tier package and so far I'm extremely happy with the service. The uptime is better than average, the speed is great, the price for resources is best in class, and they are very responsive whenever I have a concern or issue. I would highly recommend them.

Joseph Ogunbiyi

Jul 08, 2019 03:17
Before migrating to Hostiso two years back, i've tried a myriad of other hosting companies such as Hostgator, Bluehost, Goddady etc. None of them compares with Hostiso. Hostiso impresses with very good speed under load, low pricing and, most of all, reliable technical support.

David Gabriel Brown

Jul 09, 2019 10:54
I was with eHost before switching to HostISO. They were closing shop and the new hosting plans offered less for more per year. I found HostISO, and it's features blow all other compitition out of the water. HostISO even helped me migrate a full home directory backup from my old site.

Jaspreet Singh

Aug 17, 2019 04:08
HostIso is simply the best. Their customer service is excellent. Their prices are extremely competitive and the hosting never goes down! Honestly, I wouldn't pick anyone else over them. They're simply the best.

Customer

Sep 19, 2019 09:59
Hostiso is the best. I spent a long time looking for the right hosting for my new project...but cold never really find the right combination of customer service and right price for quality hosting. However since I gave Hostiso a try I have never considered any other host provider, because Hostiso are simply the best!.

Alex O'connell

Jul 03, 2019 09:45
best hosting service ever, i used it for my social network irockey and was amazed with speed, security and ease of service, you cant go wrong with this hosting service.