Cool Handle Пълен преглед


Готина дръжка Подробности

Защо да изберете Готина дръжка?

  • Cool Handle Ранг - 9.4

Cool Handle Местоположения на сървъра

Cool Handle Servers in Los AngelesЛос Анжелис Cool Handle Logo
Resellers
Reseller 3
$125.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    150GB Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Shared Hosting
Starter
$3.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    50GB Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Business
$4.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Shared Hosting
Professional
$8.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    Unlimited Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel
Resellers
Reseller 1
$39.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    60GB Космос
  • ДАННИ
    600GB Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM
Resellers
Reseller 2
$99.95 /Месечно
Пълни подробности
  • Операционна система
    Linux
  • ДИСК
    90GB Космос
  • ДАННИ
    Unmetered Честотна лента
  • Панели
    CPanel, WHM

Cool Handle Преглед на хостинга 2021

Пълен преглед на HostMeHost

Cool Handle предлага основен уеб хостинг. Има бизнес, Starter и Pro планове. Има също зона за дистрибутори и център за регистрация на домейни, където могат да бъдат закупени домейни. Въпреки че плановете не са евтини, те предлагат неограничени функции и безплатен трансфер на сайтове. Те също така предоставят 24/7 техническа поддръжка. Cool Handle може да ви помогне да се регистрирате за услугата CDN на CloudFlare.

Надеждност

Инфраструктурата на Cool Handle е част от уебсайта, която можете да намерите, докато сърфирате. Ще се чувствате в безопасност с най -съвременния център за данни в Лос Анджелис. Той включва излишно захранване, пожарогасене, мониторинг извън обекта и мониторинг на мрежата.

Изглежда, че на сайта не се споменава гаранция за ъптайм.

Това са характеристиките

Cool Handle е известен със своите висококачествени функции. SSH достъп, създатели на уебсайтове, управление на DNS и незабавно архивиране са само някои от многото привлекателни функции, налични във всички пакети. Те предлагат неограничена честотна лента и съхранение, 5 паркирани домена, поверителност и безплатна настройка.

Налични са редица пакети, готови за електронна търговия, които позволяват плащания чрез PayPal. Количките за пазаруване на ZEN и началните планове могат да се използват за създаване на вашия онлайн магазин.

Помощ

В долния колонтитул на сайта ще видите 4 раздела за поддръжка и връзка за връзка с нас, тук ще намерите база от знания, пълна с информация относно хостинг и уебсайтове, видео уроци, придружаващи базата знания и система за билети.

В САЩ има безплатен номер, който може да бъде достигнат, но няма опция за директна електронна поща или канали в социалните медии. Cool Handle не предлага чат на живо. __S.17__

Ценообразуване

Cool Handle не подхожда на хората с бюджет. Той предлага пакети, които са по -скъпи от по -високите планове на споделения хостинг сайт. Cool Handle предлага системи, готови за електронна търговия, и неограничени опции.

Стартовият план започва от $ 29,95, като бизнес планът идва на цена от $ 39,95, а планът Pro ви струва $ 49,95.

Той е лесен за употреба

cPanel е включен във всеки план, което улеснява всеки да започне. Можете да поддържате уебсайта и хостинга си добре поддържани, независимо дали сте начинаещ или опитен потребител.

Дизайнът и оформлението на сайта са прости. Тези страници не претоварват или объркват, но дават достатъчно информация, за да ви помогнат да прецените възможностите си.

Обобщение

Cool Handle е вашият достъпен основен хостинг доставчик. Въпреки че не са толкова конкурентни, колкото хостинг доставчиците от начално ниво, те предоставят неограничени функции и пакет за електронна търговия с всеки план. Те правят регистрация на домейн и хостинг, така че няма да получите никакви разширени функции. Те обаче са добри в това, което правят. Въпреки че биха могли да предоставят повече възможности на клиентите да получат поддръжката, поддръжката може да бъде малко по-задълбочена, но като цяло тя е надеждна и лесна за използване.

Готино ценообразуване на дръжката

Прекупвачи
Пакет Цена Дисково пространство Честотна лента Операционна система Брой сайтове Панели
Търговец 1 $39.95 60GB 600GB linux server plane Неограничен CPanel, WHM
Търговец 2 $99.95 90GB Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel, WHM
Търговец 3 $125.95 150GB Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel, WHM
Споделен хостинг
Пакет Цена Дисково пространство Честотна лента Операционна система Брой сайтове Панели
Стартер $3.95 50GB Неизмерен linux server plane 1 CPanel
Business $4.95 Неограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel
Професионален $8.95 Неограничен Неизмерен linux server plane Неограничен CPanel

Няколко вида плащания

Различните клиенти обичат да плащат по различни начини, а Cool Handle ви позволява да ги прегърнете всички


Cool Handle - credit
Cool Handle - MasterCard
Cool Handle - debit
Cool Handle - prepaid cards

Готина дръжка с няколко думи

Cool Handle уеб хостинг: 32 отзива, 4 отговора за поддръжка, 7 препоръки, 6 продукта, 0 промоции, 3 социални мрежи, 17459 домейни, 13130 ​​хоствани, от 2008 г.

Cool Handle Купони и сделки 2020

$50 Off Web Hosting Package

zc999358988


Discount For $50 of Any Hosting Package

999368459


Get 10% Off on Any Shared Plan.

2011shared


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 7/9/2022


Get 10% Off.

DEDIUPGRADE


$50 Off

999381860


Discount 25% Off

gzi25offa1b


Discount 25% Off

sept25off


$50 Off Everything!

zc999361443


15% OFF Shared Hosting Plans With Promo Code ...

jan2011shared


$50 Off Web Hosting Packages

999365825


$50 Off Domains Registration And Web Hosting

999410675


$50 Discount on Domain Registration

999410675and


30% Off For Any Shared Hosting Packaged

DYNAMICWP


photo
30% Off Sitewide + Free Domain Name

MAY30
Важи до 6/1/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCH30
Важи до 4/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 2/1/2020


photo
35% Off Sitewide

JAN35
Важи до 1/27/2020


photo
30% Off Sitewide

MARCG30
Важи до 4/1/2020


photo
30% Off Sitewide

FEB35
Важи до 3/1/2020


photo
30% Off All Webhosting Services + Free Domain

APRIL30
Важи до 4/17/2020


photo
$50 Off Domains Registration And Web Hosting ...

999438957
Важи до 10/1/2013


photo
20% Off Any of Their Services -- Exp 3/31/11

madmarch2011
Важи до 3/31/2011


32 Коментари

Ben

Oct 18, 2010 07:55
Been using their service for about a year now. Never had any problems. They have always answered support tickets immediately. Uptime has been 100%. Would recommend very highly.

Lorna Reese

Sep 03, 2010 07:23
Cool Handle was so easy to use for amateur like me. I created a professional website with much ease and the template offerings were suitable for my needs. Cool Handle was affordable and the support was outstanding. I highly recommend Cool Handle.

Alejandro Vallejo

Aug 19, 2010 12:02
I use this hosting for a year with this domain, but I have some other domains for a long time now, more than 4 years. Whenever I had to contact the customer support the abnswer was really fast and effective! Ther prices and promotions I had where great, uptime 100%, great features,, what else can I say,,, I really recommend it to other users.

Denis Surnin

Jul 29, 2010 06:25
I use this hosting for a year. I never had to contact the customer support and it says a lot! Clear even to a child panel, and excellent documentation. Never seen uptime. Everything works just great. I recommend CoolHandle hosting.

David Chau

Jul 12, 2010 05:33
CoolHandle provides awesome service with great customer service and the best of all, great prices! There's no need to look anywhere. They are all about customer service...

puja mahapatra

Jul 08, 2010 10:35
I am very happy with the your hosting .No complaints what so ever since I have been using it .I highly highly recommend coo lhandle hosting

Puja Mahapatra

Jul 07, 2010 11:01
CoolHandle is value for money. Good Customer service, clean cpanel and good price makes it ideal for hosting.

simone riccardi

Jan 30, 2011 01:54
At the moment my ticket support system has got an issue and is unavailable since 3 weeks, i haven't got any answer from tech guys.

For communicating they suggest to use the email [email protected] where they never reply me.

The Live chat is mostly off and when someone is there he can't do anything, he can't solve problems and he can't open issue because my account has got a problem on the ticket support system.

I think is one of the worst support I never experienced.

Ruihua

Jul 06, 2010 09:16
Frist, My mother tongue is not english,So my writing is not very smooth.
This web hosting’s Control Panel is Cpanel. it’s very easy to use.
I had open the account 1 years ago. at that time it’s name is not Coolhandle, it is Pronet Hosting.
This web hosting is fast to visit from my country.and the price is cheap and customer service is good. I never had any major issues and whatever small issues occurred were dealt with very efficiently.
But this year I am not need hosting anymore.So I suggest you try this company here.

Bill Friend

Jul 05, 2010 03:04
Although I have not used this domain and hosting for a high usage site, the uptime as far as I can tell has been pretty much 100%. I have needed to contact customer support on one occasion and the response was fast and efficient and although the price is not the cheapest, because of the service I have received, I would have no hesitation in recommending CoolHandle.

Pasquale Cosimo Zappia

Jun 11, 2010 04:58
Hi,
I have tried many hosting services available but I was never happy with the service they get up to that I have not activated with a hosting Pronethosting is now CoolHandle have an exceptional technical support and then their hosting service is not limited as other example I have been customer for 6 months with a provider that does not even allow me to use the Membership API .NET 2.0 with CoolHandle instead allows me to run scripts and install any application to ASP.NET.

I recommend it to everyone.

Hello

P.S. I apologize for my English.

Yousif

May 23, 2010 04:12
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 1 year.

Coolhandle.com gave me the most stable, cheap web hosting, also gave me the best quality, so no down time!!

Aaron Goodwin

Apr 07, 2010 12:08
I have had the pleasure of using Coolhandle since Late 2005/2006 I could not say enough good things about them, I have actually never had to contact them for technical issues, my site has had ZERO down time in five years!

When I do speak to them they are friendly courteous and efficient.

I've recommended coolhandle to six friends and associates over the years and they are equally pleased.

Price point for services rendered can NOT be beat.

I know I'll be with them for the rest of my professional life.

Piyush Hari

Jul 08, 2010 04:00
I moved to CoolHandle after I had bad experience with GoDaddy and it was worth the move. The Cpanel is blazingly helpful, creating databases, managing them through phpmyadmin, creating FTP users etc is easy. I will give me 2 thumbs up for Cool Handle.

Dmitriy

Mar 04, 2011 05:55
Enjoyed a year without any complaints. Purchased by a promo code for $ 22.90 year ago, including the domain (with domain privacy). Great price! The current price of $4.95/mo. also not too bad. In Russia it is much more expensive, from $10/mo. and the quality is worse and there is a limit on the store and bandwidth. Very liked the CPanel - everything is simple, convenient and functional.

David McDougall

Sep 08, 2010 07:45
During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

wiwle

Mar 17, 2011 02:34
It's a very excellent webhoster.During the time I have used CoolHandle Web Hosting's service I have found them to be reliable, efficient, affordable and they have provided excellent support and customer service.

I have been very happy with this Web Hosting Company and would highly recommend them to anyone requiring a fast, efficient and reliable business partner.

I paid it only for $1/year,and they hava a good customer support when i have some questions.

Richard

Apr 20, 2015 03:38
Coolhandle е страхотен
Използвам готина услуга от последните 2 години и досега не съм срещал никакъв проблем, така че никога не трябва да се обаждате на обслужване на клиенти. Препоръчах готино на 3 от моите приятели и бих искал да препоръчам и вас.

Susan

Sep 26, 2014 12:32
June 10 deducted $277 from my account and I cancelled it within 5 mins but no refund yet just tons of excuses...I have filed report with bbb next stop Florida States Attorneys office

Michael Best

Aug 01, 2014 10:48
Coolhandle. е Единственият.
Coolhandle е най-лесният доставчик на уеб хостинг, с който съм се сблъсквал досега, те правят целия процес да изглежда толкова прост и ясен дори за начинаещи като мен. Те наистина отговарят на това име. Там клиентската поддръжка е толкова търпелива и разбираща, те наистина знаят, че има неща, независимо как поставям въпроса, те имат правилния отговор, но честно казано, контролният панел е толкова лесен за използване и трябва да кажа, че дозата имате усещане за качество за него, в сравнение с други, които съм опитвал, с всичко, от което се нуждаете, за да създадете най-качествения професионален уеб сайт Сложете това заедно с много разумна цена и имате услуга, която много други компании там не могат да сравнят ...

Unhappy

Mar 09, 2011 06:20
This host company has been an absolute nightmare for me. I have had so many problems that can never be figured out and it seems that once the problem gets to a point that nobody can solve it I get the following response:

"Hello,

Thank you for your response.

We are forwarding this over to our Administrators for further review."

That is an actual copy of a support response that I get when they can't resolve the problem and then I don't hear from anyone again and nothing ever gets fixed.

I've had problems all the way from control panel access info changing several times without any notification to emails not being received with horde mail to PHP form submissions not working properly. And as far as the PHP forms not working properly the response ...

Phyllis

Jul 21, 2012 12:17
Coolhandle .com е най-лошото.
Не използвам тяхната услуга и се опитах да анулирам от май.
Казват ми, че ще го направят само онлайн, което аз съм направил, но не завърших едно нещо, което ми изпратиха по имейла, но тъй като те не винаги използват coolhandlehosting - понякога използват Max или нещо друго, аз не отговорих правилно и те продължават да таксувайте ми 94,78 долара за още 3 месеца. Първият път, когато се обадих, бяха полезни и ми помогнаха в процеса на анулиране, помислих си. Когато отново бях таксуван, се обадих и лицето беше & quot; направи това онлайн от първото известие или продължаваме да таксуваме. Не съм имал този проблем с други онлайн услуги. Обслужването им беше мрачно и не успя.
petreadw ...

dewebmeester

Apr 18, 2012 11:33
coolhandle не е сериозно, няма услуги, не работи
Опит да помогне на клиент и прехвърли домейна му на coolhandle; защо coolhandle? защото това беше връзката, която той получи по имейл. Изглежда, че това е връзка за нежелана поща, защото той би могъл да прехвърли на каквато и да е компания. Преводът е завършен след плащане на 15 долара и все още се чака след 10 дни. Невъзможно е да се свържете с coolhandle. Ticketsystem НЕ работи и след изпращане на поща до тях получавам съобщението, че трябва да изпратя билет. След като ги уведомят, че системата за билети не работи, те отговарят с други стандартни и автоматизирани имейли. Дори им изпратих данните си за вход и ги помолих да отворят билет, ако смятат, че работи. Без отговор. Мисля, че трябва да забравя за т ...

Kontiki Brown

Mar 26, 2012 05:51
Coolhandle Rocks !!
Coolhandle е моят хостинг сайт от повече от година и аз ги обичам, никога няма проблеми и винаги има страхотно обслужване на клиентите. Моят сайт никога не прекъсва и винаги работи и работи всеки път, когато се обадите на обслужване на клиенти, те са там, за да ви помогнат. Coolhandle е единственият хостинг, който планирам да имам, няма нужда от друг, защото те са страхотни.

neil

Apr 05, 2013 09:18
Когато възникна затруднение, далеч не готино, те бяха студени и не биха [...]
Лоша история - ColdHandle. Бях с Coolhandle от около 2 години без никакви проблеми. Имах около 25 напълно изградени функциониращи уебсайта, които печелеха за мен, не огромни суми, но със сигурност част от доходите ми. И тогава имаше опит за хакване на кредитната ми карта. Банката съветва, че е анулирана и е издадена нова карта. Така и направих. Точно след това сметката ми за хостинг дойде, но забравих да премина към новия номер на кредитна карта на моя хостинг Coolhandle. Когато пристигна известието за фактура по имейл, по някаква причина то отиде в папката ми със спам и Coolhandle отмени хостинга ми. На следващия ден им писах, обяснявайки какво се е случило ...

fatlossm

Jan 03, 2012 03:34
Cool Handle е страхотно
За първи път опитах хостинга на Cool handle и не можех да повярвам колко лесно е да се използва и да се създаде уебсайт. Всичко се прави много бързо, както и платежните пакети, които те предлагат, са много достъпни за всеки тип план, който искате. Пълен начинаещ би могъл да използва това и бих препоръчал това на всеки, който търси бърз надежден хостинг.

intern69

Nov 23, 2011 10:38
coolhandle.com е страхотно
Има много хостинг компании там, а някои и добри, а други не. Преди да избера coolhandle, отидох и направих проучване, за да видя коя хостинг компания ще предложи много, коя е високо оценена от други потребители, как е имало обслужване на клиенти и друга функция. След задълбочени изследвания, coohandle винаги беше в топ 3 и след разговор с хора, които използваха услугата там, бях убеден, че ще отговарят на моите нужди.
От времето, в което съм бил с хладнокръвието, винаги съм имал нужда. Много лесно се свързвам с обслужването на клиенти и на въпроса Ви винаги се отговаря своевременно.
Препоръчах на някои от моите приятели и те също имат страхотни ...

Chris Carter

Nov 18, 2011 05:08
CoolHandle хостинг
Просто искам да уведомя хората, че CoolHandle е чудесно място за хостване на вашите домейни, там soport е страхотен и там трябва да се търсят цени. Просто ги проверете, струва си времето си

Jacki Houghton

Nov 09, 2011 03:47
Обичам Coolhandle и съм имал много!
Открих, че Coolhandle е отлична хостинг компания. Имах много проблеми с незнанието какво да правя и те бяха толкова полезни и бързи. Имах плавно каране, след като научих въжетата и те никога не ме разочароваха.
Горещо препоръчвам Coolhandle за вас!

J.A. Hels-Hansen

Jun 21, 2011 02:18
Coolhandle е наистина страхотен !!!
От известно време използвам уебхостинг Coolhandle за своите уебсайтове. Опитах много други хостинг компании за моето уеб пространство, сайтове и имена на домейни, но зареждането на страниците ми винаги беше изключително бавно и услугата беше много лоша. Така че търсех нова компания за уеб хостинг и приятелите ми ми разказаха за Coolhandle.

Оттогава никога повече не искам да сменям хостинга си с друга компания!
Толкова съм щастлив и се чувствам голям късметлия, че моите приятели ми разказаха за Coolhandle. Този съвет беше най-добрият от години, оттогава уебсайтовете ми са стабилни и ми осигуряват най-доброто представяне досега !. Също така професионално и експертно бюро за помощ с отлично време за реакция.

Благодаря, благодаря ...

Siby Paul

Jun 05, 2011 12:41
Готини хора, с които да се справят
С хора от coolhandle.com съм повече от 5 години. През тези години имах най-добрия опит с тяхното обслужване. Много съм доволен от техния хостинг и с ентусиазъм мога да ги препоръчам на всеки.

Поддръжката на клиентите им е добра, а времето за работа е страхотно. Пожелавам им всички успехи - Сиби Пол

Jan 09, 2012 08:12
Поддръжката на Coolhandle е гадна!
Записах се с тази компания чрез Moniker. За което съм много отметнат, защото Moniker беше изключителен.

Досега се опитах да се свържа с екипа за поддръжка около 4 пъти по същия въпрос. Всеки път, когато получите отговор, че те отговарят в рамките на 8 часа, бла, бла. Нищо!

Освен това цените са различни от рекламираните от Moniker. Имах един отговор за това. & quot; Нашите ясли ще се свържат с вас. & quot; Още не е направил това! Тяхната подкрепа е безполезна!

Ако не отговорят днес, след 5-ия ми идентичен билет за поддръжка. (от които не можете да проследите!) Ще трябва да се свържа с Moniker и да ги уведомя колко лоши са тези хора!